Afwerking

Om het u gemakkelijk te maken, wordt uw recreatievilla sleutel-klaar opgeleverd. We gaan zelfs zover dat de woning compleet kan worden ingericht door een ervaren woningstylist.

U kunt kiezen uit een moderne en landelijke inrichting. Verhuurt u de woning niet en wilt u ‘m zelf inrichten? Dat kan natuurlijk ook. Het is uw domein.

 

Wij maken het helemaal af

Zoals u inmiddels weet hebben alle woningen een landelijke, natuurlijke en ingetogen uitstraling en worden ze duurzaam gebouwd. Deze sfeer trekken we door in het interieur, waarbij gekozen is voor de toepassing van duurzame materialen, geschikt voor recreatief gebruik.

 

Landelijk versus modern

U kunt kiezen uit een landelijke en moderne inrichting. De landelijke inrichting haalt de natuur naar binnen met whitewash meubelen gecombineerd met frisse accenten en lime en turqoise tinten. De moderne inrichting sluit aan bij de eigentijdse, krachtige uitstraling van de woningen. Daarbij is gekozen voor een rustige basis, gecombineerd met rood, antraciet en mokka tinten die uw interieur een even warme als eigentijdse sfeer geven.

 

De tuin

Ook de tuinen van de woningen zijn bij oplevering helemaal aangelegd en aangekleed. Daar heeft u geen omkijken naar. Hetzelfde geldt voor het onderhoud. Ook dat is geregeld.