Buitenplaats It Fliet

Buitenplaats It Fliet is één van de eerste duurzaam ontwikkelde recreatieparken in Nederland. Wat dat betekent? Dat It Fliet even ruim, groen en waterrijk is aangelegd als het omringende landschap.

Factsheet Duurzaam recreatiepark ’t Fliet Witmarsum

 

fotogalerie-cat25-82-plattegrondgrootDat de recreatievilla’s met respect voor de streekeigen bouwtraditie zijn ontworpen. Dat de woningen verwarmd en gekoeld worden met warmtepompen. En dat de woningen standaard voorzien zijn van comfortabele vloerverwarming.

Op het park staan 70 villa’s op riante kavels, verdeeld over zes woningtypen. De grootste huizen zijn echte familiewoningen, geschikt voor maar liefst 16 personen. Te groot voor u? Dan kunt u kiezen uit vier-, zes- en achtpersoonsvarianten. Stuk voor stuk vrijstaand, bijna allemaal aan het water gelegen en voorzien van een aanlegsteiger. Elk met een karakteristieke uitstraling en riante indeling. Als u voor eigen gebruik koopt kunt u de indeling aanpassen aan uw eigen eisen en wensen.

 

Alles binnen handbereik

Op Buitenplaats It Fliet ontbreekt het u aan niets. Wat te denken van het centrumgebouw met een zwembad, fitnessruimte, sauna, grandcafé en restaurant. En niet te vergeten van de naastgelegen, fonkelnieuwe short 9 holes par 3 golfbaan. In het dorp zelf treft u een supermarkt en verwarmd buitenzwembad aan. Niet voldoende? Dan vindt u in een straal van 25 kilometer alle winkel-, sportieve- en culturele voorzieningen die u maar wenst.

 

Verhuur verzorgd

De woningen op Buitenplaats It Fliet kunnen door Hoogenboom Vakantieparken worden verhuurd.

Deze professionele organisatie regelt alles voor u. Van de planning, sleuteloverhandiging en linnenverzorging tot schoonmaak en facturering.

Makkelijker kunnen we het u niet maken.